Månadsbrev April 2024

Årsstämman

Årsstämman avhölls i Toftanässkolan den 8:e april. Vid stämman avgick en ledamot och en suppleant (som flyttat). Två nya medlemmar valdes in i deras ställe. Vi tackar de avgående för ett gott arbete och välkomnar de nya ledamöterna.

Ordningen

Efter årstämman fanns det tillfälla att ställa frågor och lämna synpunkter på hur förening vårdas!Det som stack ut mest är det att många inte bryr sig om gällande regler och normalt vettigt beteende! Vi har kollat upp bilderna från kameraövervakningen i miljöhuset och ser här att man struntar i att källsortera! Lagen om avfallssortering skärptes den 1:e januari i år! I miljöhuset finns anslag hur man skall göra, VAsyd har också skickat information till alla om detta!

Ekonomin

Vi har placerat om ett av våra lån. Tyvärr är ränteläget inte så bra som vi önskar, därför är vårt nya lån rörlig ränta med 3 månaders ändringsmöjlighet.Vi har också amorterat 1 milj kr för att på sikt få lägre kostnader.

Barnvagns och Rullstolsutrymmena

I några av dessa utrymmena finns saker som inte skall vara där! De är avsedda för barnvagnar och rullstolar, inget annat! Har Ni inte tagit bort obehöriga saker till 1:e maj, kommer detta att slängas.

Brf Nyponrosen

Styrelsen