Månadsbrev Maj

Månadsbrev Maj

Miljöhusen

Vi konstaterar att det är många som inte bryr sig om gällande regler och normalt vettigt beteende! Vi har kollat upp bilderna från kameraövervakningen i miljöhuset och ser här att man struntar i att källsortera! I miljöhuset finns anslag hur man skall göra. VAsyd har också nyligen skickat information till alla hushåll om detta! Allt detta slarv kostar pengar, höjer Vi hyran drabbar det alla, trots att det stora flertalet sköter sig!! Vi kommer att intensifiera övervakningen och de som inte gör som anvisningarnasäger kommer i första hand att få en erinran om detta!

Detta gör vi för att alla skall ha möjlighet att kasta sitt avfall, samt att vi får snyggt i miljöhusen och slipper eventuella skadedjur (råttor t ex).

Barnvagns och Rullstolsutrymmena

I några av dessa utrymmena finns saker som inte skall vara där! De är avsedda för barnvagnar och rullstolar, inget annat! Vi kommer att ta bort det som inte skall vara där! Någon vecka in i juni kommer detta att slängas!

Cyklar

Det finns många övergivna cyklar på vårt område, en del övergivna, många som inte varit i drift på en tid!

Vi kommer att förse alla med en pappersremsa, Ni som kommer att använda Era cyklar tar bort lappen och parkerar dem på ett ordentligt sätt! De som är kvar med lapp på kommer att bortforslas någon gång i juni!

Brf Nyponrosen

Styrelsen